0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Teren na Vračaru je katastrofa, protiv Rada nema pas igre!

Objavljeno: 28.10.14 u 12:44

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 13 časova na Vračaru igraju meč osmine finala Kupa Srbije protiv Rada, a ovo će biti ujedno i uvertira pred duel istih rivala za vikend u prvenstvu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Utakmica protiv „građevinara“ je samo prvo poluvreme, pošto nas kao i u slučaju sa Borcem iz Čačka kroz par dana očekuje duel i u prvenstvu. Kup je specifično takmičenje u kome nemate pravo na popravni, zato igrači moraju maksimalno ozbiljno da shvate sutrašnji meč. Gledao sam utakmicu Rada i OFK Beograda na Vračaru i video sam katastrofalno stanje tamošnjeg terena. Zato smo se i mi drugačije pripremali za Rad. Zabranio sam radnicima koji rade na saniranju „travnatog tepiha“ da sređuju pomoćni teren. Trenirali smo u jako teškim uslovima, kako bi se prilagodili na one koji nas čekaju na Vračaru. Po takvom terenu nema mesta za pas igru, tako da ko bude agresivniji, taj će pobediti – počeo je priču Nenad Lalatović.

Strateg crveno-belih je na konferenciji za novinare pitan na šta je mislio kada je rekao da pojedini igrači ne zaslužuju Zvezdin dres.

– Nisam zamerio igračima u kontekstu da se radi o nekvalitetnim igračima. Zamerio sam im na tome što nisu bili agresivni i što se nisu zalagali. U poslednjih pet kola ove jeseni moraju da poprave ta dva segmenta igre ako želimo da budemo zadovoljni polusezonskim rezultatom – jasan je bio Lalatović.

Mladi stručnjak veruje da će igra Crvene zvezde biti mnogo bolja od prolećnog dela sezone.

– Činjenica je da je naš vezni red neuigran, ali ima potencijal. Verujem da će Zvezda na proleće blistati na terenu – rekao je Lalatović i dodao da neće ekspreimentisati sa sastavom u duelu sa Radom.

hotsport.rs – K.K.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter