0
Evroliga

BLAŽIČ TRAŽI POMOĆ: Navijači, potrebni ste nam

Objavljeno: 28.10.14 u 11:46

Novi evroligaški duel crveno-belih se bliži. U četvrtak 30. oktobra od 19 sati u Kombank areni Zvezda dočekuje Valensiju u okviru trećeg kola D grupe. Pred izabranicima trenera Dejana Radonjića je još jedan veoma težak ispit i zato će pomoć navijača u nameri da se zabeleži još jedna pobeda biti neophodna.

Jaka-Blazic-Crvena-zvezda-KK-CZ

Fantastična podrška sa tribina, koju je Zvezda imala u duelu sa Galatsarajem u prvom kolu, bila je konstantni vetar u leđa crveno-belima koji su upravo na krilima fenomenalnog navijanja uspeli da savladaju moćni tim iz Istanbula. Svi u taboru Crvene zvezde Telekom se nadaju da podrška neće izostati ni u duelu sa Valensijom.

Ulaznice za ovaj meč mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Bilet centar, Dom omladine i još 150 prodajnih mesta u Srbiji) po cenama već od 600 dinara.

Jedan od ljubimaca navijača Zvezde, Jaka Blažič, uzda se da bi fantastičan ambijent protiv Valensije ponovo mogao da bude jedan od odlučujućih faktora za konačan ishod meča u korist crveno-belih:

– Energija koju navijači Crvene zvezde mogu da proizvedu svojim navijanjem ne može da se oseti ni u jednoj drugoj dvorani na svetu. Zbog toga su oni zaista naša pokretačka snaga. Ne radi se tu o motivaciji, pošto smatram da nijednom igraču ne treba poseban motiv kada su pitanju evroligaške utakmice protiv renomiranih klubova i vrhunskih igrača. Tu je pre svega reč o samopouzdanju koje osećate kada vas bodri 20 hiljada ljudi i želja da pružite i više od svojih trenutnih mogućnosti kako ih ne biste razočarali i kako bi im priredili to zadovoljstvo koje im donosi pobeda – počeo je priču Blažič i potom dodao:

– Želim da svi oni to shvate i još jednom nam pomognu, jer nam predstoji izuzetno važan i težak meč u borbi za plasman u Top 16 fazu. Zato još jednom apelujem na sve njih. Navijači, potrebni ste nam. Ovu bitku možemo da dobijemo samo uz vašu pomoć – zaključio je Blažič.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter