2
Domaći fudbal

ZVEZDIN TALENAT NAKON DEBIJA: Hvala Lalatoviću, stići ćemo Partizan

Objavljeno: 27.10.14 u 11:21

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Stefan Đorđević upisao je prvi nastup za tim za tim s Marakane.

CRVENA ZVEZDA-PRIPEME- SEASON 2013-2014
Novajlija u taboru crveno-belog tima tokom prošlog leta stiglao je na Marakanu pošto ga je sa sobom iz Voždovca poveo trener Nenad Lalatović.

– Nisam zadovoljan debijem, i ja i ekipa možemo mnogo bolje. Srećan sam što sam dobio šansu. Iza mene je težak period jer dugo nisam mogao da igram iz nesportskih razloga. Dugujem zahvalnost treneru Lalatoviću i rukovodstvu kluba – naveo je Đorđević.

Prilika da levi bek debituje u dresu crveno-belih ukazala se sa timom iz Pećinaca pošto pravo nastupa nije imao kapiten Nikola Mijailović zbog četiri žuta kartona.

– Reč je o istinskom predvodniku tima, 24 sata dostupan nam je za savet i pomoć. Antić i ja možemo mnogo da naučimo od njega – dodao je defanzivac šampiona.

Ovaj momak ističe da nimalo nije zadovoljan načinom na koji su crveno-beli kao ekipa odigrali meč sa Donjim Sremom:

– Igrali smo loše, ali bilo je važno da osvojimo tri boda, pogotovo posle poraza u večitom derbiju. Verujem da ćemo popraviti formu u narednim utakmicama i da ćemo uspeti da smanjimo prednost Partizana – kazao je Đorđević.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter