0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U VOJVODINI OPTIMISTI: O tituli može da odluči jedan meč, pa čak i jedan bod

Objavljeno: 27.10.14 u 20:32

Na iznenađenje mnogih nakon trećine domaćeg šampionata prvo mesto na tabeli zauzima novosadska Vojvodina koja ima bod više, ali i utakmicu više od Partizana sa kojim se sastaju u narednoj rundi Jelen Superlige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– S obzirom da smo letos ostali bez dva bitna igrača od kojih je jedan bivši kapiten Nemanja Radoja, do tada naš ključni igrač, zadovoljan sam igrom i rezultatima. Ono što je bilo do nas mi smo uradili, sada ostaje na rukovodstvu kluba da već u narednom prelaznom roku definiše ciljeve i s tim u vezi preduzme odgovarajuće korake. Imamo dobar tim koji može da se bori za titulu, ali za to su potrebna i odgovarajuća pojačanja. Trenutno, nemamo alternative na bočnim pozicijama i potreban nam je veći izbor kvalitetnih fudbalera u svakoj liniji tima, kako bi u slučaju izostanka igrača zbog povreda ili kartona mogli na teren da izvedemo podjednako kvalitetan tim. Naprosto, za visoke ciljeve potreban nam je veći fond dobrih igrača, rekao je za novosadski Dnevnik trener „lala“ Zoran Marić..

Vojvodina je na čelu tabele zbog dobrih igrača, predvođenih dobrim stručnim štabom, kao i činjenice da su ove jeseni povrede i kartoni prilično zaobilazili ključne fudbalere. Problema je, doduše, bilo (povrede Lazara Veselinovića i Mirka Ivanića), ali to nisu bila duža odsustva i nije se ozbiljnije reflektovalo na rezultate. S druge strane, mlađarija se iz drugog plana polako nameće, ali jasno je da za ostanak na vrhu tabele ekipa mora da se pojača. Šef struke ima sasvim jasnu sliku ko to treba da bude i na kojim pozicijala, ali…

– Jano mi je da klub nema novca da plati visoko obeštećenje za nekog igrača. Ipak, imamo želje za dolazak trojice ili četvorice igrača, a šta će od toga biti – videćemo. Mislim da će o tituli odlučivati mala bodovna razlika između prvog i drugog na tabeli, jedan dva ili tri boda. Bukvalno jedan meč može da odluči, tj. činjenica da li ste u odsudnom momentu mogli na teren da izvedete dovoljno kvalitetan sastav, jasan je iskusni stručnjak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter