1
Ostali sportovi

SKANDALOZNO: EHF odobrio, Kosovo debituje u sredu!

Objavljeno: 27.10.14 u 18:36

Rukometaši Kosova debituju u zvaničnim utakmicama! Kosovo će u sredu odigrati meč prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se održati 2018. godine i igrači i stručni štab otputovali su u Rumuniju sa kojom se sastaju na startu kvalifikacija.

EHF Cup

Upkos naporima koji su uložili čelni ljudi srpskog rukometnog saveza, Kosovo je primljeno u EHF i očekuje ih takmičenje u kvalifikacijama za EURO 2018.

U izjavi za oficijelnu internet stanicu EHF-a generalni sekretar kosovskog rukometnog saveza Izet Gjinovci poručio je da je zadovoljan činjenicom da će njihova reprezentacija početi svoju rukometnu istoriju.
– Bilo je mnogo okolnosti koje su nas do sada sprečavale da zaigramo i one su bile pre svega političke prirode. Meč u Bukureštu će sigurno biti pravi spektakl, a svakako će pobediti rukomet. Daćemo sve od sebe u kvalifikacijama, ali mi smo osnovni cilj ispunili kada smo dobili priliku da igramo i omogućimo Kosovu da gleda rukometne mečeve – ističe Gjinovci.

Trud Rukometnog saveza Srbije očigledno nije doneo rezultat…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Stvarno smo otisli u kurac kada smo sve to dozvolili, i samo nam politicari zamazuju oci nema nista od kosova naseg izdajice su ga prodale seme im se zatrlo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter