4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAKIĆ PODRŽAO TRENERA: Samokritika, a ne da se upire prstom u druge

Objavljeno: 27.10.14 u 23:47

Pokušao je trener Crvene zvezde Nenad Laltović u duelu sa Donjim Sremom da igra sa dva špica pa je uz Đorđa Rakića igrao njegov imenjak Despotović, ali to nije donelo boljitak ekipi, naprotiv.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon još jedne blede partije maldi stručnjak je verovatno u cilju da trgne iz sna pojedine igrače zapretio da će pojedinci već tokom zime napustiti Marakanu, a nešto slično je u izjavi za Novosti rekao baš Rakić.

– Treba biti samokritičan i ja uvek polazim od sebe i onoga šta sam ja uradio. Iako imamo mlad tim i sve probleme koje javnost zna, mnogi naši igrači bi trebalo da gledaju prvo sebe, svoj učinak, budu samokritični, a ne da upiru prstom u druge. Imali smo sastanak od sat vremena sa trenerom, ispričali se otvoreno i ja se nadam da će ove kritike dopreti do njihovih glava na pravi način i da se više nikad neće dogoditi da pričamo o tome kako neko nije natopio dres Zvezde. Možemo mi da gubimo, da budemo nadigrani, da nam ne ide ništa od noge, ali moramo da trčimo, da damo svoj maksimum na svakoj utakmici, jasan je jedan od najiskusnijih prvotimaca Zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. U medjuvremenu nije cuo da je trener okrenuo plocu i poceo drugu pricu, hhaahahahahahahahahaha dr. terza ocitao lekciju i treneru

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo Lalatovic mora da promeni formaciju i igra sa dva napadaca i da Lazovica vrati u sredinu a Pecnika na krilu.Sastav da bude Rajkovic-Djordjevic,Pavicevic,Lazic,Mijailovic-Kovacevic,Ristic,Avramovski,Lazovic-Rakic,Jovic,mora da forsira Jovica,Ristica i Avramovskog jer su buducnost kluba i vec na prolece ce biti nosioci igre.Nema vajde od Bosancica,Kataija i Despotovica,mogu da igraju po 20-30 min i nista vidse.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter