0
Košarka

LEBRON POHVALIO NEŠA: Voleo bih da samo mogao da igram sa njim par sezona

Objavljeno: 27.10.14 u 08:23

Plejmejker Los Anđeles Lejkersa Stiv Neš nedavno je saopštio da će, ipak, zbog povrede leđa biti prinuđen da završi NBA sezonu pre nego što je i počela.

Lebron-Dzejms-Klivlend-nikelebron-net

Pošto se ovaj 40-godišnji momak nalazio u poslednjoj sezoni ugovora, ta njegova odluka, praktično, znači da će završiti i karijeru. Novi-stari superstar Klivlenda, Lebron Džejms, nedavno je govorio za američke medije o uticaju kanadskog igrača na NBA ligu.

I imao je samo pozitivne stvari da kaže:

-Ono što je Stiv Neš radio dok je igrao za Finiks bilo je prilično neverovatno. Način na koji je Stiv Neš igrao košarku tera me da želim da sam imao prilike da budem njegov saigrač barem par sezona. Biti u društvu takvog igrača je privilegija, pošto je Nešu tim na prvom mestu – kazao je Džejms.

On je dodao Neš nije bio jedan od onih igrača koji će imati megalomanske zahteve:

– On nikada nije tražio ništa ni od koga. Nikada nešto njemu nije ni dato, a da to nije prethodno zaslužio. Svaki čovek mora da poštuje takve stvari – podvukao je Džejms.

Stiv Neš je tokom svoje karijere osvojio dve MVP titule, 2005 i 2006. godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter