in , ,

FSS SPREMIO PLAN: Moramo da tražimo novu utakmicu sa Albanijom!

Fudbalski savez Srbije je pred veoma važnim zadatkom, a to je da ubedi UEFA da promeni donetu odluku o prekinutom meču između Srbije i Albanije, i kako kaže potpredsednik naše kuće fudbala Goran Milanović izborimo se za novi dvoboj sa reprezentacijom „crnih orlova“.

Milanovic

– Moramo da tražimo odigravanje nove utakmice i pokažemo da nam je stalo da se igra fudbal. Isto tako se postavlja pitanje i druge utakmice. Nije normalno da se u Albaniji igra pred punim tribinama, a da mi prođemo ovako kako smo prošli. Oba meča bi trebalo da se igraju bez publike – rekao je Milanović.

Predsednik Jagodine je istakao da je evropska kuća fudbala pogrešila zato što se nije bavila uzrocima incidenta u Beogradu, već samo posledicama.

– UEFA se bavila samo posledicama, a ne uzrocima. Albanci su kažnjeni jer nisu nastavili meč, a mi zbog loše organizacije, međutim… UEFA se nije bavila time kako je započet prekid. Ako je najveći fudbalski greh mešanje politike u sport, onda je valjda svima jasno šta su Albanci uradili i da su sve ostale posledice manji propusti od tog čina.

Za Gorana Milanovića isticanje zastave „Velike Albanije“ je bilo čisto mešanje politike u sport.

– Isticanje zastave „Velike Albanije“ bilo je čisto mešanje politike u sport, a upad drona na teren može da se podvede pod teroristički napad. Na tome ćemo bazirati žalbu. Moramo da dokažemo da je to bio čisto politički čin koji su unapred isplanirali u FS Albanije, zajedno sa svojim političarima – zaključio je Milanović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: Redakcija

EVROGOL: Gudelj postigao najlepši pogodak u prethodnom kolu Eredivizije (VIDEO)

OVAKO SE POŠTUJU LEGENDE: Divan gest Peruđe za Vujevića (VIDEO)