5
Domaći fudbal

FOTO: sr.partizan.rs

JSL: Partizan pao na gradskom stadionu u Jagodini. Voša izbila na čelo! (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.14 u 18:56

Nema više neporaženih ekipa u Jelen Superligi! Partizan je minumalnim rezultatom poražen u Jagodini, ima i meč manje, pa je sada Vojvodina izbila na prvo mesto. Sudbinu crno-belima zabiberio je u 54. minutu njihov bivši igrač Vladimir Jovančić. Grbić je promačio nepromašivo u 60. minutu, a drinčić je u 82. pogodio stativu… 

FOTO: sr.partizan.rs
FOTO: sr.partizan.rs

Iznenadnu poklon šansu imao je kapiten Saša Ilić, u četvrtom minutu, ali je nije iskoristio. Inače, Ilić danas slavi jubilej.  Vladimir Volkov je dobio neugodan udarac, pa je u deveetom minutu Nikolić za svaki slučaj poslao igrača na zagrevane. Kontra Jagodinaca u 10. minutu, ali je Saša Ilić pametno prekinuo napad. Četiri minuta kasnije Đurić je probao da savladaa Lukača, od toga korner. Posle 20 minuta igre prvi korner za goste, pa i drugi. Okušao je šut Škuletić, u 22. minutu i Danko Lazović. Šansa za domaćina u 29. minutu, druga na meču, i dalje nema gola u Jagodini.

Najbolja prilika u prvom poluvremenu bila je šansa Đurića u 14. minutu. Primetan je umor crno-belih, jer su u četvrtak uveče igrali sa Bešiktašem u Ligi Evrope, a imaju i problema sa povredama. Nedostaje mnogo Vulićević…

U 48. minutu je pokušao Saša Marković, ali je lopta završila iznad prečke. Ofanziva Partizana na početku drugog poluvremena. Ne posustaje ni domaćin, i oni pokušavaju da dođu do gola. Nikola Drinčić izvodi i peti korner za crno-bele u 54. minutu, ali prekršaj Škuletića u šesnaestercu.

GOOOOOL 1:0 vodi Jagodina, Jovančić je sa pola metara savladao Lukača u 56. minutu. Vladimir Jovančić, bivši igrač crno-belih postiže prvi gol u sezoni.

Mogao je partizan do izjednačenja već u 60. minutu, ali je Petar Grbić promašio nepromašivo. Ide van terena, umestoo njega ulazi Živković, nešto kasnije i Ninković. Pokušava gost da izjednači, ali umalo da Jagodinci dupliraju prednost u 76. minutu, ponovo je jovančić imao odličnu šansu.

Poslednji adut Marka Nikolića je Nenad Marinković. Stativa Drinčića u 82. minutu! Imali su Jagodinci sreće. Simo Krunić može da bude zadovoljan izdanjem svojih pulena. Igra se 86. minut, 11. korner za Partizan izvodi Ninković. Igru napušta kapiten domaćina, u 88. minutu. Nije uspeo Saša Ilić da uhvati odbitak u 90, posle šuta Ninkovića. Sudija je meč produžio za pet minuta. Može li Partizan da uradi nešto?

Đurić je propusto priliku da u trećem minutu nadokande duplira prednost. Imao je Partizan polukontru, ali je Niknković šutirao preko gola. Poput Đuričića i Đurić dobija žuti karton zbog odugovlačenja. Domaćin je osvojio tri boda, iskoristio je jedini šut u okvir u gol.

Tok meča

Jagodina – Partizan 

Stadion pod Đurđevim brdom. Kapacitet:12.000. Sudija: Aleksandar Vasić.

Jagodina: Đuričić, Mihajlović, Milinković, Lepović, Cvetković Ivan, Gašić, Mitošević, Jovančić, Ilić, Arsenijević Filip, Đurić
Partizan: Lukač, Stevanović, Stanković, Volkov, Drinčić, Marković, Ilić Branko, Ilić Saša, Grbić, Škuletić, Lazović

Sastavi

Trener Paritizana, Marko Nikolić duel sa Jagodinom vidi kao najteži u dosadašnjem delu prvenstva.

– Ovu utakmicu lociramo kao jednu od najtežih, ako ne i najtežu u dosadašnjem delu prvenstva. Mi smo istrošeni posle derbija i Bešiktaša i protiv Jagodine moramo biti sa motivacijom koja nije uobičajena i normalna – rekao je Nikolić.

Strateg Jagodine, Simo Krunić računa na umor crno-belih posle dva teška meča sa Crvenom zvezdom i Bešiktašom.

– Igramo protiv Partizana, koji je igrao derbi prošlog vikenda i u četvrtak protiv Bešiktaša, znamo da će biti umorni od te dve utakmice i tu vidim našu prednost. Međutim, ne smemo da zaboravimo da je Partizan pobedio u svih osam utakmica u našem prvenstvu, da nije izgubio nijedan bod – istakao je Krunić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. NEBITNO CIJI SAM NAVIJAC SAMO SAM OBJEKTIVNI LJUBITELJ FUDBALA,, JER OVO STO IGRAJU NASI KLUBOVI I NIJE FUDBAL VEC ZAMAJAVANJE NAVIJACA

    0
    0
    Odgovori
  2. turci su pokazali fudbalskoj srbiji kako se igra fudbal, pogotovu naduvanoj zvezdi i partizanu, a i ostalim klubovima, zvezda pobedjuje neregularno jer je gostima ponisten cist gol, partizan zaboravio da se fudbal igra za golove, a ovi drugi cim povedu 1 prema nula zadnjih dvadeset minuta nema igre samo lwezarina i kradja vremena SRAMNO OD FUDBALA U sRBIJI PA SE CUDIMO STO NAS DRUGI MRZE,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter