4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BUGARIN SE PRISEĆA: Ljudi, Zvezda je srpska Barselona, a Delije niko nema!

Objavljeno: 26.10.14 u 09:27

Sećate li se bugarskog Maradone, Blagoja Georgijeva koji je pre sedam godina napustio Crvenu zvezdu posle osvojene duple krune. Mnogi su ga možda zaboravili, ali on nije i nikada neće zaboraviti boravak na Marakani. Bar ne ako je suditi po intervjuu koji je dao za ruske medije. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Blagoj Georgijev sada nastupa za Rubin iz Kazanja, a ovako se priseća dana provedenih u Crvenoj zvezdi.

– U Zvezdu sam došao zato što je to najbolji tim na Balkanu! Za Srbiju, to je Barselona ili Real, svi žele da igraju u Zvezdi! Imao sam ugovor sa Slavijom, ali hteo sam da odigram godinu dana u Srbiji. I nije mi žao, Zvezda je veliki klub! Navijači? Njih 70-80.000 na svakoj utakmici! I svi ostali fudbaleri koji igraju u drugim klubovima su navijači Zvezde – malo je preterao Georgijev u razgovoru za ruske medije.

O Delijama Bugrain ima samo reči hvale i ispriačo je jednu anegdotu.

– Jednom se dogodilo da je grupa navijača ušla u svlačionicu, jer su bili nezadovoljni i uznemireni posle našeg poraza od Milana. Da li razumete, od Milana!? Pedesetak njih je došlo do naših svlačionica. Razgovarali smo s njima, ali u prijateljskom tonu, bez agresivnosti – objasnio je Georgijev.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

4 Komentara

  1. I svi ostali fudbaleri koji igraju u drugim klubovima su navijači Zvezde – malo je preterao Georgijev u razgovoru za ruske medije.Ko kaze da je preterao, nije uopste to je istina.

    0
    0
    Odgovori
  2. 70-80.000 na svakoj tekmi? Pa da nije malo preuvelicao, stadion prima 55.000 gledalaca… Naravno, proguraju se tu ljudi, ali bas 20.000-30.000 ljudi da se progura, pa ne znam bas.

    0
    0
    Odgovori
  3. „I svi ostali fudbaleri koji igraju u drugim klubovima su navijači Zvezde“

    I svi ostali navijaci koji idu na utakmice drugih klubova su navijaci Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter