0
Evropske lige

ANĆELOTI: Pokazali smo snagu, nismo izgubili glavu kada je Barsa povela!

Objavljeno: 26.10.14 u 08:30

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti izjavio je da su njegovi fudbaleri pobedili Barselonu sa 3:1 zahvaljujući trudu, velikoj želji i požrtvovanju.

Karlo Anceloti

– Najbolja stvar? Trud mojih igrača. Nismo ‘izgubili’ glave kada su poveli. Nastavili smo sa našim idejama i planom i sve je išlo kako treba. Mnoge stvari su mi se dopale kod moje ekipe, bio je dobar tempo, a i dobro smo se oporavili od teške utakmice u sredu (protiv Liverpula) – rekao je Anćeloti za AS.

Fudbaleri Reala slavili su na svom „Santjago Bernabeuu“ u 228, a 169. prvenstvenom El klasiku sa 3:1 posle preokreta i smanjili zaostatak na jedan bod za Barselonom.

– Oduvek mislim da odbrana nije pitanje kvaliteta igrača, već pitanje požrtvovanja. Vodim ozbiljan profesionalni tim koji je svestan da igra za Real Madrid i zna da se žrtvuje. Želeli smo da napadamo preko krila. U drugom poluvremenu smo pobedili zato što smo želeli da pobedimo – rekao je Anćeloti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter