0
Ostali sportovi

Foto: STARSPORT

TRIGLAV REGIONALNA LIGA: Težak poraz Partizana u Zagrebu!

Objavljeno: 25.10.14 u 22:32

Partizan je u okviru četvrtog kola Triglav regionalne lige gostovao ekipi Mladosti u Zagrebu i poražen je sa 16:8 (5:4, 4:1, 1:1, 6:2). Težak poraz crno-belih, a ubedljiva pobeda domaćinu daje samopouzdanje pred treći krug kvalifikacija za Ligu šampiona, u kome igraju sa Pro Rekom.

partizan-radnickiKG-vaterpolo-1331

U duelu sedmostrukih šampiona Evrope viđena je parava goleada u prvoj četvrtini – čak devet golova. Domaćin je poveo, imao i po dva gola viška u dva navrata, ali su crno-beli to stizali. Tri puta je Rističevića savladao Vukičević, po jednom Pašić i Bukić. Dva gola u tabora Beogarđana postigao je kapiten Dušan Mandić, po jedan Subotić i Gogov.

Druga deonica počela je mirnije. Buho je Zagrepčane odveo na ‘+2’, a isti igrač je dobro odreagovao na otpadak i prvi put na meču svom timu doneo tri gola viška. Tri minuta pre poluvremena smanjio je Subotić, iskoristivši situaciju sa igračem više. Nisu crno-beli imali rešenja za Vukičevića, vratio je tri razlike. Na velikih 9:4 povisio je Luka Lončar. 

Otišao je domaćin i na 10:5 golom Pavičića, ali je Stojanović smanjio. Došlo je do promene na Partizanovom golu, u drugom j među stativama bio Osmanović.

Sa četiri gola zaostatka su Beogarđani počeli poslednju deonicu. Kapiten Milaković je vratio pet gola razlike, ljut je bio Vujasinović na Mandića koji se nije lepo postavio. Tanasković je pogodio za 7:11, na šesti i po minuta pre kraja. Bukić je stigao do trećeg gola. Na tri i po minuta pre kraja Mladost je vodi sa 14:7. Buha je povisio rezultat, odlično se snašao Lončar. U strelce se upsaisao Manojlović za 8:16.

Jedan od najtežih poraza Partizana u poslednje vreme. prošle godine su na Banjici izgubili od Radničkog sa 9:2.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter