0
Evropske lige

SVE SPREMNO: Danas ‘El Klasiko’, Mesi napada Ronalda

Objavljeno: 25.10.14 u 09:22

Fudbaleri Reala iz Madirda danas od 18:00 sati na svom stadionu „Santjago Bernabeu“ dočekuju najljućeg rivala, ekipu Barselone u okviru prvog „El Klasika“ u ovoj sezoni.

mesi-ronaldo

Bez obzira na kojem se meridijanu nalazili, fudbalski fanovi širom „globusa“, unazad nekoliko sezona, žučno raspravljaju odgovarajući na učestalo pitanje: ko je bolji, Real ili Barsa, Mesi ili Ronaldo?

Deo odgovora na ovo kompleksno pitanja možda bi mogli da dobiju večeras, a trener madridskog kluba uveren je, ipak, da neće napadači biti ti koji će prelomiti susret i odlučiti o njegovom epilogu:

– Odbrana je veoma važna protiv dobrog tima koji ima pojedince kao što su Mesi i Nejmar. Mislim da nemamo prednost ni na sredini terena. Pokušaćemo da uradimo ono što uvek želimo – da ne dozvolimo Barseloni mnogo prostora. To je ključno, a ne zaustavljanje jednog igrača – smatra Anćeloti

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter