0
Domaći fudbal

FOTO: www.crvenazvezdafk.com

KATAI: Igram koliko mi šef dozvoli

Objavljeno: 25.10.14 u 11:35

Nekadašnja velika nada srpskog fudbala, bivši igrač Vojvodine, Aleksandar Katai, tokom leta bio je velika želja uprave Crvene zvezde.

FOTO: www.crvenazvezdafk.com
FOTO: www.crvenazvezdafk.com

Međutim, ovaj momak čija je budućnost bila upitna do smiraja prelaznog roka, stigao je u finišu prelaznog perioda na Marakanu iz Olimpijakosa.

Pošto je propustio veći deo priprema, jasno je da brzonogi dribler Alkesandar Katai nije došao baš u punom takmičarskom ritmu. Na poslenjme meču je dobio priliku tek u 80. minutu, a upitan da li je tim zadovoljan kartko je rekao:

– Šta bih sad mogao da kažem, pametno. Osim da šef sastavlja tim, odlučuje ko će i kad u igru. Da li je trebalo ranije? Nije moje i, zbilja, ne bih o tome – rekao je Katai za Sportski žurnal.

Na molbu kolega iz ovog lista da ipak dodatno prokomentariše, on je ostao dosledan:

– Ne želim da on ili neko drugi pogrešno shvati, tumači kao moje navodno nezadovoljstvo nedovoljnim minutima. NJegove odluke bezrezervno poštujem, igram koliko smatra da bi trebalo. Pet minuta, okej. Nikakav problem, odradiću – pet minuta – podvukao je Katai.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter