0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JELEN SUPERLIGA SRBIJE: Crvena zvezda čeka Donji Srem

Objavljeno: 25.10.14 u 08:44

Utakmicama 10. kola Jelen Superlige Srbije nastaviće se fudbalsko prvenstvo Srbije. Sedam mečeva biće odigrano danas, u subotu, a Crvena zvezda će na svom terenu dočekati ekipu iz Pećinaca, Donji Srem.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde igraju utakmicu od od 18:00 časova na Marakani. Rival je ekipa Donjeg Srema, a nema sumnje da bi crveno-beli želeli da se iskupe pred svojim navijačima za poraz u derbiju. Donji Srem u meč ulazi nakon poraza od Mladosti (1:2) i sa novim trenerom Zlatomirom Zagorčićem.

Crveno-beli su treći na tabeli sa 20 bodova, a Donji Srem je 10. sa 11 bodova. Trener Zvezde, Nenad Lalatović, u prvi plan je istakao važnost meča sa Donjim Sremom:

– Nama je svaka naredna utakmica najbitnija, a ova protiv Donjeg Srema ima posebnu težinu jer nam dolazi nakon derbija u kojem smo se, nažalost, okliznuli. Uvek je najteže odigrati utakmicu posle i podići ekipu da bude na onom nivou na kojem je bila. To je moj zadatak, da ih pred ovu utakmicu maksimalno motivišem, i učinim da zaborave derbi koliko god da je to moguće, jer nam u goste dolazi ozbiljan protivnik – kazao je Lalatović i dodao:

– Donji Srem je promenio trenera, imaju tri četiri jako dobra igrača, iskusan tim. I prošle sezone su nam na Marakani uzeli bodove, iako smo vodili 2:0 i imali igrača više. To samo govori o njihovom kvalitetu. Ali, mi smo Crvena zvezda, i na našem stadionu, protiv koga god da igramo, u kakvoj god da smo formi, idemo na pobedu – poručio je Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter