0
Ostali sportovi

FANTASTIČAN USPEH: Milica Mandić stigla do zlata na Gran priju

Objavljeno: 25.10.14 u 09:40

Olimpijska šampionka iz Londona, tekvondiskinja Milica Mandić, stigla je do novog fantastičnog rezultata u karijeri osvojivši zlato na Gran priju u Mančesteru.

milica-mandic

Mandićeva je u velikom finalu u kategoriji preko 67 kilograma pobedila Holanđanku Rešimu Ogink rezultatom 7:3 i na taj način je dodala novih 40 poena na svoj bodovni saldo za svetsku olimpijsku listu.

– Presrećna sam što sam osvojila zlatnu medalju na Gran priju, jer je to izuzetno teško učiniti. Posle svake borbe sam se osećala sve bolje i bila sam sigurnija da mogu do zlata. U ključnim trenucima gde je nervoza uvek prisutna, glas mog trenera Dragana Jovića me je smirivao, budio i vodio – istakla je Mandić.

Ona je dodala da je zahvalna kompletnom stručnom timu na velikoj pomoći:

– Zahvaljujem se celom stručnom timu, i svima u Srbiji koji su nas ceo dan gledali i bodrili. Naravno i našem klubu najviše koji je od jutros u sali, gledao i navijao. Novih 40 poena mi dodatno povećava šanse da odem direktno na Olimpijske igre bez kvalifikacija, ali ima još puno posla dotle. Nastavljam pripreme za Meksiko i nadam se da ću tamo biti najspremnija i na nivou finala Grand prija – rekla je Mandić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter