2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

UEFA PRESUDILA: Srbiji trijumf za zelenim stolom, ali i tri boda manje!

Objavljeno: 24.10.14 u 10:25

Disciplinska komisija UEFA odredila je kazne za nerede na utakmici kvalifikacija za EP između Srbije i Albanije. Ona je prekinuti ovaj susret registrovala trijumfom „Orlova“ od 3:0, ali je i odmah oduzela tri boda selekciji Srbije!

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

I to nije sve. Domaćin, preciznije reprezentacija Srbije, dobila je i penal u vidu kazne, pa će „Orlovi“ naredna dva meča kod kuće igrati bez prisustva navijača.

Takođe, FSS će morati da plati i 100.000 evra, baš kao i FS Albanije.

Pisano obrazloženje donesenih odluka Kontrolne i disciplinske komisije UEFA biće dostavljeno FSS u narednih pet dana, pa će ovdašnja javnost imati više detalja tek nakon što ova depeša bude stigla na adresu FSS.

Od dana prijema kompletno obrazloženih odluka, obe strane će imati rok od tri dana da najave žalbu Komisiji za žalbe UEFA. Posle podnošenja najave žalbe, obe strane će imati rok od pet dana da ih proslede nadležnom organu UEFA.

FSS će u 13h imati sastanak kolegijuma nakon kojeg će najverovatnije izdati saopštenje, izjavio je za B92 predsednik FSS Tomislav Karadžić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter