7
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI SE OGLASIO ADVOKAT: Neko ne želi da Srbija bude deo Evropskog prvenstva!

Objavljeno: 24.10.14 u 15:40

Selektor Srbije Dik Advokat prvi se oglasio povodom sramne odluke UEFA o prekinutom meču Srbije i Albanije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Iskreno, donesene odluke smatram vrlo čudnim. Iako je UEFA procenila da se utakmice između Srbije i Albanije mogu igrati, uveren sam da se na njih, i pre susreta i sada u trenutku izricanja kazni, mora gledati kao na slučaj Rusije i Gruzije, koje nisu mogle da budu zajedno svrstane u grupi… Epilog procesa odlučivanja je za mene, kao selektora Srbije, jednostavno neverovatan – kažnjena je samo jedna strana, a to je Srbija! Čudna situacija je i kada pogledate na tabelu – odigrali smo dve utakmice, nijednu nismo izgubili, piše da imamo jednu pobedu, a osvojili smo samo bod! Albanci su prošli veoma dobro – ne razumem zašto su kažnjeni novčano, u čemu je smisao toga? Oni nisu hteli da nastave da igraju utakmicu pod bilo kojim okolnostima, kako te večeri sa ili bez publike, tako i sutradan. Na žalost, stičem utisak da neko ne želi da Srbija bude učesnik Prvenstva Evrope 2016. godine u Francuskoj. Dodatno otežavajuća okolnost je da ćemo naredne dve utakmice igrati bez podrške naših navijača kod kuće. Verujem u naš tim, učinićemo sve da pobedama ispunimo cilj i izborimo mesto na najvišoj evropskoj sceni – istakao je Dik Advokat.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

7 Komentara

  1. Ako savez ne istupi iz daljeg takmicenja, mi kao narod treba da ustanemo i ne dozvolimo da se igra ni jedna utakmica vise!!!
    DOSTA JE VISE!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa normalno da hoce da neko hoce sa strane da nas ne gleda na EP zato sto smo velika pretnja i jedan msm od favorita za top 4 u Evropi ako budemo igrali srcem,svi nas se plase,ali mi smo Srbi,i mi cemo bez obzira na ovo dignucemo glavu i nastaviti dalje,samo jaci!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Cini mi se da ovaj vec sebi pravi alibi,nije bitno nista od ovoga mi imamo kvalitet da prodjemo grupu,realno kad cemo ako ne sad!

    0
    0
    Odgovori
    • evo ovo je bjelosvetski apsurd kazniti srbiju dati pa oduzeti bodove sta je bilo sa italijom zar nije organizacija utakmice bila u italiji pa su nagradjeni italijani sa 3 boda asrbiji oduzeta 3 boda plus sankcije bez publike igranje utakmica da je ovo bilo u albaniji srbija bi bila izbacena iz svih foruma evrope i nebi niko od srpskih klubova mogao se takmiciti minimum 5 godina eto to je njihova demokratija sram ih bilo funjare evropske komisija austrijanac/nijemac kada su oni cijenili srbiju kao drzavu !!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter