0
Košarka

‘MONETARNI UDAR’: Vučević zaradio 54 miliona

Objavljeno: 24.10.14 u 09:21

Centar Orlando Medžika, reprezentativac Crne Gore, Nikola Vučević, potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa klubom, baš kao što je ranije bilo i najavljeno.

Orlando-Magic-Nikola-Vucevic

Uprava Orlando Medžika nije želela, u skladu sa poslovnom politikom, da objavi visinu novog ugovora Nika Vučevića, ali izvori bliski upravi ove franšize kažu da je reč o dogovoru koji će crnogorskom igraču doneti zaradu od čak 54 miliona dolara.

– Danas smo završili sve detalje i potpisali novi ugovor sa Vučevićem. Ovo je sjajan dan za nešg igrača i njegovu porodicu, ali i za našu celu organizaciju. Otkako je ovaj momak stigao u Orlando, konstatno je demonstrirao kako vredno radi i koliko želi da se dokaže u ovoj ligi. Nik je osoba sa snažnim karakterom, igrač je koji je pre svega okrenut timu, i ponosni smo što se na pravi način razvio i što je stasao u našem klubu – kazao je Rob Heninegn, GM Orlanda.

Crnogorski košarkaš izabran je na draftu 2011. godine kao 16. pik u izboru Filadelfije 76ers. Tokom prošle sezone odigrao je 57 utakmica na kojima je beležio po 14,2 poena, 11,0 skokova, 1,8 asistencija, 1,05 ukradenih lopti za 31,8 minuta igre uz najviši procenat šuta iz igre u njegovom timu od 51%.

– Oduvek sam želeo da ostanem u Orlandu. I dalje ne mogu da pronađem prave reči kako bih opisao kako se osećam – rekao je Vučević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter