0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LUKAČ ISKREN: Boli me poraz, ali mnogo bolje ekipe od nas primaju po šest-sedam golova

Objavljeno: 24.10.14 u 00:26

Partizan je u meču 3. kola Lige Evrope poražen od Bešiktaša na svom stadionu sa čak 4:0, a iako je primio čak četiri gola čuvar mreže Milan Lukač nije glavni krivac za izgubljen meč.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iskusni golman je posle utakmice rekao da mu nije lako zbog ubedljivog poraza, ali je dodao da se nešto slično ove nedelje desilo i daleko boljim timovima od Partizana.

– Teško je bilo šta reći posle ovakvog poraza… Jedino mogu da istaknem da nije sramota izgubiti od ovako dobre ekipe, ali ipak četiri gola u mreži nije malo. Užasno me boli ovaj poraz, ali ne smem da patim. Kao ekipa moramo da se okrenemo srpskom prvenstvu, koje je prioritet. Nažalost, ovo je naša realnost, kazao je Lukač. Bilo je dosta individualnih grešaka na sredini terena i oni su te situacije dobro iskoristili. I mnogo veće ekipe od nas su u evropskim takmičenjima primale po šest-sedam golova, prenosi agencija Beta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter