0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Luković bi sutra potpisao za Zvezdu, uprava je na potezu!

Objavljeno: 24.10.14 u 13:30

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova dočekuju Donji Srem u 9. kolu Jelen Superlige, a strateg crveno-belih Nenad Lalatović je pozvao na oprez i odgonetnuo „misteriju“ Luković.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Kao i do sada, reći ću da nam je svaka sledeća utakmica najvažnija, a ova je bitna zbog toga što dolazi posle poraza u derbiju, kada su igrači emocionalno ispražnjeni. U goste nam dolazi ekipa koja je pre nekoliko dana promenila trenera, koji će doneti nešto novo u igri. Donji Srem je ozbiljan tim za koji igraju igrači poput Spalevića i Beljića. Sa Darkom sam igrao zajedno u Zvezdi i znam koliko ume. Koliko su Sremci opasni videli smo prošle godine kada su nam „upropastili“ proslavu 50 godina Marakane i izborili remi, iako smo vodili sa 2:0. Tada je Zvezda imala i mnogo jači tim. Sve to nas poziva na oprez – počeo je priču Nenad Lalatović.

Strateg Crvene zvezde je otkrio da je Aleksandar Luković spreman koliko sutra da potpiše za Crvenu zvezdu.

Lune trenira sa nama. Razgovarali smo, pokazao je želju da se vrati. Sada ostaje da se dogovori sa upravom. On bi sutra potpisao za Zvezdu i ovde završio kraijeru – iskren je Lalatović.

Crvena zvezda će u kombinovanom sastavu izaći na megdan Donjem Sremu. Novinare je zanimalo i šta se događa sa Vukanom Savićevićem koji je odigrao pet kola, a onda nestao i da li će se u prvih 11 naći mladi Luka Jović?

– Za meč sa Sremcima ne računam na pomoć povređenog Petkovića i suspendovanog Mijailovića. Na desnom beku će ponovo igrati Pečnik, dok se dvoumim da na levi bok stavim Antića ili Đorđevića. Što se Savićevića tiče on je dobio šansu kod mene, ali je nije iskoristio. Nije postigao gol, nije asistirao, a meni je učinak najvažniji. Ristić se trenutno bolje snalazi na toj poziciji, a Vukan ako nastavi da radi dobro vratiće se u tim. Kada je reč o Joviću, on će sigurno iigrati, da li celu utakmicu ili 20 minutu, to ću odlučiti sam – jasan je bio Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter