0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ VERUJE U POZITIVAN ISHOD: Partizan se ne predaje nikome

Objavljeno: 23.10.14 u 09:36

Šef stručnog štaba Partizana, Marko Nikolić, pred meč trećeg kola Lige Evrope koji će njegov tim večeras odigrati sa Bešiktašom izjavio je da se fudbaleri Parnog valjka neće pojaviti na terenu unapred mahajući belom zastavicom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Posle Totenhema, dolazi nam još jedan odličan tim. Imaju kvalitet da igraju Ligu šampiona, što su pokazali protiv Arsenala u kvalifikacijama, ali i turskom prvenstvu gde se nalaze na prvom mestu. Ipak, imamo jasan cilj i ne predajemo se protiv bilo koga. Daćemo sve od sebe, čak i ići preko granice gornjih mogućnosti – rekao je Nikolić.

Šef stručnog štaba crno-belih istakao je da će njegovi igrači pokušati da ostvare dobar rezultat na krilima pobede nad Crvenom zvezdom u večitom derbiju:

– Težićemo da odigramo još jedan dobar meč, želimo da serija potraje što je duže moguće i borićemo se za pobedu do poslednjeg sekunda utakmice – kazao je Nikolić.

Trener Partizana je dodao da njegova ekipa ove sezone upisuje „vandredno kvalitetne rezultate“ te je pozvao Grobare da do poslednjeg mesta ispune stadion u Humskoj.

– Na sredini smo takmičenja u grupi, najteži mogući protivnik i ovaj meč određuje dalje ambicije. Želim da rasteretim ekipu, jer smo plasmanom u grupnu fazu ostvarili cilj. Ovo su utakmice za uživanje“, rekao je Nikolić i dodao da je odsustvo Miroslava Vulićevića zbog povrede kolena veliki hendikep za tim – uveren je Nikolić.

Šef crno-bele struke ne krije da bi mu bilo izuzetno drago da upiše pobedu nad hrvatskim stručnjakom Slavenom Bilićem, ali navodi da je upisivao i veće pobede u karijeri. Sa druge strane, jedan od najtalentovanijih igrača Partizana, Andrija Živković, veruje da pobeda Partizana nije nemoguća misija:

– Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i nadam se da ćemo dobiti meč. Bešiktaš ima velika fudbalska imena i daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu – izjavio je Živković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter