4
Evrokupovi

NIKOLIĆ SPREMIO ZAMENU: Vulićevića menja debitant?

Objavljeno: 23.10.14 u 11:40

Trener Partizana Marko Nikolić zbog povrede desnog beka i jednog od najboljih igrača Partizana, Miroslava Vulićevića, moraće da promeša karte za večerašnji meč Lige Evrope sa Bešiktašom.

Miladin-Stevanovic-FK-Partizan

Prema određenim informacijama koje dolaze sa crno-bele strane Topčiderskog brda, umesto Vulićevića koji je zaradio povredu ligamenata večeras od 21:05 sati na travnati tepih u Humskoj ulici mogao bi da istrči debitant, mladi 18-godišnji Miladin Steavnović.

Miroslava Vulićevića primoraće stručni štab da poziciju uz desnu aut-liniju u defanzivi protiv Bešiktaša (četvrtak, 21.05) poveri igraču koji je vrlo malo ili nimalo igrao na tom mestu – Miladinu Stevanoviću (18).

Kako prenose Novosti, do jučerašnjeg dana izgledalo je da će se na poziciju desnog beka preseliti slovenački internacionalac, Brako Ilič, međutim, sada se pojavila opcija da u poslednjem trenutku šef struke Parnog valjka u vatru gurne mladog igrača, a da Slovenac zaigra na poziciji zadnjeg veznog igrača.

Mladi Stevanović je, inače, omladinski reprezentativac Srbije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Mislim da je Nikolić hrabar,ova mogućnost me oduševljava,pogledajte Ćirkovića i on je debitovao protiv Totenhaima.bravo,bravo,bravo Nikoliću samo napred,naša deca zaslužuju šansu!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter