0
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Partizan danas dočekuje Bešiktaš

Objavljeno: 23.10.14 u 08:55

Fudbaleri Partizana večeras od 21:05 na stadionu u Humskoj dočekaće ekipu turskog Bešiktaša u okviru trećeg kola grupe C Lige Evrope.

Partizan-VS-Besiktas

Parni valjak je u prvom kolu odigrao nerešeno sa Totenhemom bez golova u Humskoj, da bi potom pretrpeo poraz od grčkog predstavnika Asterasa na gostovanju rezultatom 2:0.

Fudbaleri Bešikaša su u prvom kolu podelili plen sa Asterasom odigravši nerešeno 1:1 na svom terenu, da bi potom istim rezultatom završili meč sa Totenhemom na Vajt Hart Lejnu.

Trener Marko Nikolić neće moći da računa na izuzetno važnog igrača, Miroslava Vulićevića, koji je zaradio tešku povredu ligamenata zbog koje će odsustvovati barem šest meseci.

– Još jedan veliki protivnik, sa kvalitetom da igra Ligu šampiona, lider turskog prvenstva, ispred Galatasaraja i Fenerbahčea. Imamo jasan cilj kada igramo na domaćem terenu, ne želimo nikom da se predamo, naprotiv, hoćemo da verujemo, damo sve od sebe, idemo preko granice bola. Sa samopouzdanjem, zajedništvom, do dobrog rezultata protiv Bešiktaša – poručio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter