4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

BLAMAŽA PARTIZANA: Bešiktaš se poigravao sa crno-belima (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.14 u 22:57

Fudbaleri Partizana upisali su i drugi poraz u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope pošto su pred svojim navijačima u meču 3. kola izgubili od Bešiktaša sa čak 4:0 (2:0).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Turski tim je od samog starta izašao na teren sa namerom da pobedi i to se jasno videlo. Pritiskali su izabranici Slavena Bilića crno-bele na njihovoj polovini, a bolju igru su krunisali lepim golom Kavlaka u 18. minutu.

Pošto su vrlo rano poveli fudbaleri Bešiktaša su prepustili terensku inicijativu domaćinu koji je jedinu pravu priliku imao preko Andrije Živkovića u završnici prvog dela igre, ali kako je golman kluba iz Istanbula sprečio izjednačenje usledila je kazna i to u 45. minutu kada je Demba Ba nakon sumnjive ofsajd pozicije duplirao prednost turkosg tima.

Očekivalo se da će odmor pozitivno uticati na crno-bele i da će uz instrukcije Marka Nikolića uspeti da makar smanje zaostatak, a potom pokušaju da izjednače, ali već u prvih devet minuta drugog dela Turci su sa još dva gola rešili pitanje pobednika. U obe situacije očajno je reagovala odbrana Partizana kroz koju su Turci prolazili kao kroz sir.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U preostalom delu meča uglavnom smo gledali igru između dva kaznena prostora uz nešto veću želju srpskog vicešampiona da postigne makar počasni pogodak.

Jedina pozitivna stvar u večerašnjem meču makar što se tiče Partizana je debi 18-godišnjeg Mialdina Stevanovića koji je na poziciji desnog beka zamenio povređenog Miroslava Vulićevića.

Nakon ove utakmice Partizan ostaje na jednom osvojenom bodu iz duela protiv Totenhema, dok je Bešiktaš posle dva remija zabeležio prvi trijumf i sada je na deobi prvog mesta sa klubom iz Londona pošto su „pevci“ večeras deklasirali Asteras sa 5:1.

I u sledećem kolu Partizan će se sastati sa večerašnjim rivalom, ali duel koji je zakazan za 6. novembar će biti odigran na istanbulskom stadionu Ataturk.

Strelci: Kavlak 18, Ba 45, Ozjakup 52, Tore 54
Stadion: Partizana
Gledalaca: oko 10.000
Sudija: Paolo Macoleni (Italija)
Žuti kartoni: Volkov, B. Ilić (Partizan) – Šahan, Mota (Bešiktaš)

Partizan: Lukač, Stevanović, Ćirković, Stanković, Volkov, Ilić, Drinčić (od 61 S. Marković), Živković (od 65 Grbić), Lazović (od 61 Ninković), Pantić, Škuletić.

Bešiktaš: Zengin, Sivok, Franko, Mota, Tore (64 Kojunlu), Kavlak, Hačinson, Ozjakup (78 Kujibaši), Ujsan, Ba (68 Tosun), Šahan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Novinar ocigledno leci komplekse od subote!Izgleda da je prepusio drine bez filtera!!Da je zvezda izgubila za 6-0 pisali bi „hrabra zvezda“..

    0
    0
    Odgovori
  2. Odlicna igra, samo iskustvo i kondicija fale! Blamaza?! Gospodine „novinaru“, vi ocigledno nemate objektivno gledanje na utakmicu, nego subjektivno iz komsiluka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter