0
Fudbal

VIDIĆEV ODGOVOR NA KRITIKE: Kada Inter bude bolji, biću i ja!

Objavljeno: 22.10.14 u 17:39

Srpski defanzivac Nemanja Vidić se još nije prilagodio na Seriju A, a evo kako odgovara na kritike javnosti i navijača zbog loših partija u dresu „nero-azura“.

FC Internazionale Training Session

Vidić je u prvih nekoliko kola pravio kardinalne greške, a poslednju u nizu grešaka je napravio protiv Napolija, kada je „asistirao“ Kaljehonu, a ovaj savladao Handanovića.

– Uvek sam se trudio da treniram i da se adaptiram najbolje što mogu od kada sam došao u Inter, ali nisam ja taj koji bi trebalo da proceni da li je sistem igre Intera problem za mene, ili nije – rekao je Vidić novinarima na konferenciji za medije posvećenoj meču Liga Evrope protiv francuskog Sent Etjena.

– Sve što mogu da kažem je da samo želim da radim i da napredujem. Fizički, u ovom trenutku, osećam se veoma dobro i to je najvažnije.

Na pitanje kada misli da će se prilagoditi igri Intera, odgovorio je:

.- Mislim da ćete pravog Vidića videti onda kada i Inter bude bolji.  Tada ću i ja biti bolji. Zaista se nadam da ću biti deo takvog procesa. Znam da uvek ima ljudi koji prate i vrednuju moje igre, i to prihvatam. Ali, u ovom trenutku mogu reći samo da dajem sve od sebe.

Vidić je podsetio da je tek početak sezone i da ima još mnogo vremena da se neke stvari, koje nisu dobre, poprave.

– Ova liga nije spint, nego maraton, tako da je pred nama još dugačak put. Sve je moguće. Protiv Napolija smo primili dva gola, ali smo i postigli dva, tako da je to rezultat zbog kojeg moramo da budemo više zadovoljni nego tužni. U prvom poluvremenu smo dominirali i stvarali šanse i postoje mnogi pozitivni momenti koji su bili prisutni u našoj igri u tom meču. Takođe, i atmosfera u ekipi je na visokom nivou – zaključio je Vidić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter