3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE HRVAT KOJI JE BRANIO SRBE: Lepo dočekajte Bilića u Beogradu

Objavljeno: 22.10.14 u 11:46

Splićanin Miro, koji je postao prava internet senzacija nakon što je javno branio Srbe posle nereda na kvalifikacionom meču sa Albanijom, poručio je da Srbi naprave topao doček treneru Bešiktaša, Slavenu Biliću, koga uskoro očekuje megdan s Partizanom u Ligi Evrope.

Zastava-Albanija

Splićanin Miro oduševio je ceo Balkan pošto je na sajtu B92 ostavio svoj komentar u kojem je kritikovao dešavanja sa kvalifikacionog duela između Srbije i Albanije. Ovaj momak ponovo senašao u cenru pažnje.

Naime, Miro je pozvao Srbe da lepo dočekaju drugog Splićanina koji će u četvrtak gostovati u Beogradu, Slavena Bilića. Naime, bivši reprezentativac Hrvatske sadašnji je trener Bešiktaša koga upravo tada očekuje meč grupne faze LE sa Partizanom:

– Ja bih vas zamolija da moga Slavena lipo dočekate u Beogradu. Pravi je čovik, roker i Dalmatinac. Pola one rakije, piva i vina, što ste meni obećali dajte mom Slavenu, a drugu polovicu čuvajte za mene kad me žena pusti u Beograd – napisao je Miro.

Ukoliko želite da pročitate kako je Miro održao slovo Albancima zbog izazivanja nereda, kliknite ovde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Covjek postao interent zvijezda zato sto je komentarisao u odbranu Srba. Znaci postala je naucna fantastika da jedan Hrvat podrzi Srbina u bilo cemu pa cak i ako ovaj bude u pravu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter