2
Evrokupovi

NIKOLIĆ ZOVE GROBARE: Na blagajnama ima još 10.000 karata… Napunite stadion!

Objavljeno: 22.10.14 u 16:16

Posle pobede u večitom derbiju crno-beli pucaju od samopouzdanja i nadaju se da mogu makar da budu ravnopravan rival skupom turskom timu. Partizan od 21.05 u čevrtak dočekuje Bešiktaš u Ligi Evrope.

marko-nikolic

Strateg Marko Nikolić najavljuje juriš na sva tri boda.

– Dolazi nam u Beograd još jedan više nego atraktivan protivnik, koji ima kvalitet da igra u Ligi šampiona, što je pokazao na kvalifikacionim utakmicama s Arsenalom, ali i učinkom u prvenstvu Turske, gde je ispred Galatasaraja i Fenerbahčea. Znamo kvalitete rivala, međutim, bilo gde i protiv koga god da igramo, nećemo se predati bez borbe. Pružićemo realan maksimum, ići preko granica bola i na osnovu spremnosti na žrtvu i samopouzdanja u našem timu, verujem da možemo da odigramo dobru utakmicu –  kaže Marko Nikolić.

Pobeda bi crno-belima značila mnogo, al trijumf nad ekipom koju vodi Slaven Bilić ne bi bila najveći skalp u karijeri.

-Bešiktaš je ozbiljan evropski tim, kompaktan, fizički dominantan na svim pozicijama, čvrst, jak na lopti, dobro orzganzovan, ali… Eventualna pobeda mi ne bi bila najdraža u karijeri. Bilo bi lepo da do nje dođe, međutim, imam onih koje su mu draže.

Dobrim rezultatom u četvrtak uveče Partizan bi i te kako istakao kandidaturu za proboj u proleće u Evropi.

– Tek smo na sredini takmičenja u Ligi Evrope, rezultat ove utamice će odrediti naše ambicije za dalje. Cilj smo ispunili plasmanom u grupnu fazu, ali nećemo se predati unapred. Nikome. Borićemo se na svakoj utakmici, koje su, pritom, uživanje za svakog našeg navijača.

Kad je već spomenuo Grobare, Nikolić se setio još nečeg…

– Na blagajnama ima još 10.000 ulaznica, pozivam navijače da ih kupe i uprkos lošem vremenu podrže tim, pošto rezultati koje spadaju u vanredno dobre, imajući u vidu broj igrača koje koristimo u rotaciji. Neka stadion bude pun, publika uz nas, kao vid podrške za sve što smo zajedno napravili, a mi ćemo se na gornjoj granici svojih mogućnosti boriti za pobedu Partizana svake sekunde.

Crno-beli do kraja sezone neće moći da račnaju na Miroslava Vulićevića, kome su stradali prednji ukršteni ligamenti kolena.

– Njegovo odustvo je veliki hendikep, bio je jedan od najstandardnijih igrača u minulih deset meseci, a ko god bude na terenu umesto njega moraće da ga odmeni na najbolji način. Nije nam prvi put da se suočavamo sa kadrovskim nevoljama, pronalazili smo način i ranije da iz svega izađemo jači – dodao je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Kad bi ulozili pare da se napraviti kroz bio bi pun stadion, ovako ako bude kisa, bice bun samo jug i gornji djelovi tribina koji su koliko-toliko natkriveni

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter