0
Evropske lige

DUŠAN TADIĆ NE KRIJE: Sanjam nastupe u Ligi šampiona

Objavljeno: 22.10.14 u 10:13

Senzacionalni nastupi u Premijer ligi podigli su prašinu oko imena srpskog reprezentativca Dušana Tadića na ostrvu. A član selekcije „Orlova“ ne krije da mu je san da zaigra u Ligi šampiona.

Dusan-Tadic-Sautempton

Dušan Tadić dominira po dolasku u dres Sautemptona, u poslednjem susretu svog tima upisao je gol uz četiri asistencije, a Sautempton je upisao rekordnu pobedu.

– Možemo li da nastavimo ovako? Verujem da možemo. Svi se potajno nadamo mestu u Ligi šampiona, ali smo svesni da će biti izutetno teško to ostvariti, ima još mnogo do kraja sezone – rekao je Tadić.

Novi igrač u engleskoj Premijer ligi oduševljen je gradom na južnoj obali ove ostrvske zemlje.

– Sautempton je najlepši grad u Engleskoj, sve je fantastično ovde. Imamo sjajne navijače koji su 24 sata dnevno uz klub. Veoma je posebno biti deo Sautemptona – rekao je Tadić.

Sautempton je trenutno trećeplasirani u Premijer ligi sa 16 bodova, šest manje od lidera Čelsija, a u sledećem kolu dočekuju Stouk Siti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter