0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DEFANZIVAC PARTIZANA SLOMLJEN: Nadam se da ću izbeći operaciju

Objavljeno: 22.10.14 u 09:38

Bek Partizana, Miroslav Vulićević, najverovatnije je završio sezonu zbog teške povrede ligamenata koju je zaradio u derbiju sa Crvenom zvezdom.

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Bio sam na dva pregleda i dijagnoze su slične. Posle snimanja na Banjici kod doktora Gavrilovića, posetio sam moje prijatelje u Novom Sadu profesora Milankova i doktora Borka Vukosava. Mala mi je uteha da je doktor Boris zaključio da ligament nije skroz pukao… Odlučio sam da odem i na treći pregled, negde u inostranstvo i posle toga ćemo odlučiti o operaciji – istakao je Vulićević, prenosi Sportski žurnal.

Bek Partizana najpre je povredu zaradio na susretu Lige Evrope u meču sa Asterasom, ali je posle toga ipak odigrao dva susreta kako bi pomogao saigračima.

– U Grčkoj me je prvi put zabolelo posle duela i tad je verovatno ligament napukao, a protiv Zvezde sam ga definitivno upropastio – kaže Vulićević.

Defanzivac crn0-belih ne krije da je osetio strašne bolove kod udarca u koleno:

– Strašno me je zabolelo, ali ni na kraj pameti mi nije padalo šta je u pitanju… Neverovatno je da sam posle povređivanja odigrao još 50 minuta derbija. Ni doktorima nije jasno kako sam stajao na nogama… Bolelo me je, ali nije bilo otoka. Nema ga ni danas. Požalio sam se našem doktoru posle derbija i zbog toga smo sutradan otišli da snimimo – iskren je Vulićević.

Ipak, bivši igrač Vojvodine priznaje da mu ni na kraju pameti nije bila ovako teška povreda:

– Svi smo rezonovali, nisu to što ja osećam simptomi povrede ukršenih ligamenata. Mislili smo da je bol od udarca na derbiju… Ali posle snimanja kad je doktor rekao da su ukršteni ligamenti u pitanju pao mi je mrak na oči…  Sve isto bilo je i u Novom Sadu. I sada hodam normalno, ne znam da li mogu da potrčim, ali ne osećam nikakve simptome uobičajene za ovu povredu – jasan je Vulićević.

On se nada da uprkos svim problemima operacija neće biti nužna:

– Bilo bi svakako bolje da se ako je ikako moguće izbegne operacija, jer ona iziskuje minimum šest meseci pauze. Ako ipak mora, šta da radim… Išli su i drugi pa su se vraćali – podvukao je Vulićević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter