0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

BIVŠI KAPITEN PARTIZANA NEZADOVOLJAN: Stalno me biju, kartona nigde

Objavljeno: 22.10.14 u 11:12

Nekadašnji kapiten Partizana, sadašnji vezista Voždovca, Stefan Babović, nakon sjajne partije u meču sa Zvezdom bio je glavni igrač na terenu u susretu sa Jagodinom.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ipak, utisak o njegovoj roli donekle je pokvarila činjenica da je na istom meču Babović zaradio i crveni karton zbog unošenja u lice glavnom sudiji na meču.

– Jesam temperamentan, ali do kontakta sa arbitrom svakako ne bi došlo. To mi ni u jednom trenutku nije bila namera. Pod stalnim sam pritiskom i velikim brojem faulova, a žuti kartoni se retko vade iz džepova, pa mi nije bilo svejedno kada sam crveni dobio zbog te opaske. Smatrao sam da je prekršaj trebalo da bude sviran i bez signalizacije pomoćnika, pa je usledila i reakcija kakvu ne opravdavam… Razgovarao sam sa sudijom Piperom o tome i posle meča, razumem da se sa velikim pritiscima nose i sudije. Cenim ga, uostalom, kao dobrog u svom poslu – rekao je Babović, prenosi Sportski žurnal.

Babović će zbog kartona morati da propusti meč sa Vojvodinom u Novom Sadu:

– Žao mi je zbog toga. Prijao mi je svaki put kada sam igrao na Karađorđu, igralo mi se protiv Vojvodine. Radi se o izuzetnoj ekipi, na najbolji način spojila je mladost i iskustvo. Alivodić i Gaćinović, čija mi se igra oduvek dopadala, predstavljaju njihove velike adute, međutim… Kvalitet imamo i mi! Siguran sam da možemo do pozitivnog rezultata. Doći ću, da saigrače bodrim sa tribina – poručio je Babović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter