0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

TURSKI MEDIJI U GLAS: Bešiktaš ide u pakao!

Objavljeno: 21.10.14 u 10:45

Fudbaleri Partizana u četvrtak na svom stadionu dočekuju Bešiktaš u trećem kolu grupne faze Lige Evrope, a turski mediji se više bave navijačima i tribinama nego sportom.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, u nekoliko prestižnih tamošnjih sportskih listova pojavili su se naslovi tipa „Bešiktaš ide u pakao“, aludirajući na dešavanja koja su se u prethodnih sedam dana dogodila u Beogradu. Oni kao prvi primer stavljaju nerede na utakmici reprezentacija Srbije i Albanije, ali i na poslednji „večiti derbi“ na kome su paljene zastave Albanije.

Takođe, Turci ne zaboravljaju da je Partizan kažnjen od strane UEFA zbog isticanja transparenta protiv Jevreja na meču sa Totenhemom, a nisu mogli a da ne pomenu i Delije. O navijačima Partizanovog „večitog rivala“ piše da su pre samo mesec dana na utakmici sa Novim Pazarom pevali pesme protiv Turaka i zapalili jednu tursku zastavu, zbog koje je tamošnja poznata privatna klinika Aćibadem najavila raskid saradnje sa Crvenom zvezdom.

Dobro je kad u Turskoj pričaju o „paklu Beograda“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter