0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

ŠKULETIĆ NAGOVEŠTAVA: Nije me hteo gol na derbiju, možda mi se vrati protiv Bešiktaša!

Objavljeno: 21.10.14 u 19:02

Imao je Petar Škuletić nekoliko izvanrednih prilika koje nije iskoristio na derbiju, ali ističe da mu je drago što su ipak pobedili i što je njegov saigrač Nikola Drinčić dao gol.  

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

– Nije me hteo gol u večitom derbiju, ali ko zna zašto je to dobro, voleo bih da mi se to vrati u utakmici protiv Bešiktaša, kada nam je to možda i potrebnije. Meni je najbitnije da smo pobedili najljućeg rivala i drago mi je što je Drinčić postigao onako efektan gol – rekao je Škuletić dopisniku HotSporta na treningu u Zemunelu.

Trener Crvene zvezde je u medijima pohvalno govorio o vama? 

– Prija kad trener našeg najvećeg rivala iznese komplimente na moj račun. 

Kako se sada posle euforije derbija spremiti za predstojeću utakmicu Lige Evrope protiv Bešiktaša, koja je na programu već u četvrtak?
– Istina je da smo mi u još dobrom raspoloženju posle derbija, ali to treba da iskoristimo samo kao motiv više protiv Bešiktaša.
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
Kakva su vaša očekivanja pred duel sa turskom ekipom?
– Očekujem pun stadion,  zaista bi nam značilo da nas publika podrži u što većem broju. Oni jesu dobra ekipa, ali nisu bauk. U Ligi Evrope ima dosta iznenađenja, pa bismo i mi mogli  da napravimo jedno i pobedimo favorizovanu ekipu. O koliko se kvalitetnoj ekipi radi najbolje se videlo kada su igrali egal sa Arsenalom. To ne znači da mi ne možemo da nađemo način kako da igramo sa njima – zaključio je napadač Partizana Petar Škuletić. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter