4
Fudbal

RAZJASNIO: Srbi i Albanci zajedno u grupi zato što nikad nisu ratovali!?

Objavljeno: 21.10.14 u 12:01

Predsednik UEFA Mišel Platini izjavio je da Srbija i Albanija nikada nisu ratovale, poput Jermenije i Azerbejdžana, i da zato nisu razdvojene na žrebu kvalifikacija za prvenstvo Evrope. 

imagen-michel.platini

– Po toj logici onda bi trebalo i da razdvajamo i Grčku i Makedoniju, koje takođe imaju političkih trzavica, a to ne radimo, već razgovaramo sa predsednicima i premijerima koji su odgovorni za nacionalnu bezbednost. Fudbal ne treba da razdva, nego da spaja ljude, a najbolji primer za to su srpski i albanski igrači iz Lacija – rekao je Platini, a prenosi kosovski portal Telegrafi. 

Disciplinska komisija UEFA u četvrtak, 23. oktobra, doneće odluku o registraciji utakmice, kao i o kaznama za Saveze i pojedince.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

4 Komentara

  1. pa da i ovaj nas za….va. Nije mi jasno samo sto su toliko siptari jurnuli da ,,spasavaju,, nekakvu zastavu kada to nije njihova zvanicna. Interesantno je i to da se posle ,,otimanja,, zastave oko nje kretali samo beli dresovi, nigde dicnih orlica. Da nije uskocio onaj sa stolicom bila bi to potpuna bruka jednog naroda. Sada mi je jasno sto moju privatnu sumu seku kako ko stigne a ja uredno placam porezu da bi mi neko garantovao privatnu svojinu i to dedovsku

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa je li on normalan, jel on cuo kad za kosovo, pa to mu je ista stvar kao da kaze sa Rusija i Ukrajina nikada nisu ratovali.
    Cuj nismo ratovali, onda je na Kosovu sve sto se desilo samo igra, pa hajde jos malo da se igramo mi, i normalno odmah ce Srbi dobiti jos jedan genocid na njihovu kapu, Nato snage su mirovne snage, SAD dobija nobelivu nagradu za „Mir“ jer su ubili samo jedno 5000 civila od toga 30% djece. Ma ne znam sto vise igramo evropsko prvenstvo i zasto se Srbija trudi da ide u Eu samo pravi sranja sebi.

    0
    0
    Odgovori
  3. E moj Mishel, pojma ti nemash sa istorijom vidim ja. Ajde se malo obrazuj, ili se makar raspitaj pre nego shto lupash gluposti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter