0
Domaći fudbal

PARTIZAN OSTAJE BEZ SVOG BISERA: Jestrović ga odvodi u Anderleht!

Objavljeno: 21.10.14 u 17:45

Iako je Ivan Šaponjić (17) odigrao samo jedan meč za senorski tim Partizana, i to pre godinu dana, momak rođen 2. februara 1997. već na zimu bi mogao da ode u inostranstvo, i to u Anderleht. Prema pisanju belgijske štampe, ovaj klub namerava  da u januaru dovede napadača omladinske reprezentacije Srbije i da ga pripremi da bude naslednik Aleksandra Mitrovića. 

Ivan Saponjic

Letos su Belgijanci jedva odbili ponude Benfike (11.000.000 evra) i Borusije iz Menhengladbaha (12.000.000), znaju da neće moći još dugo da odolevaju finansijski moćnijim klubovima, a nadaju se i da će Mitroviću  posle izdanja u Ligi šampiona dodatno da skočiti cena. Navodno, deo novca bi potrošili na dovođenje Ivana Šaponjića.

Ovaj momak je debitovao za Partizan 30. novembra prošle godine protiv Spartaka, standardan je član omladinske ekipe crno-belih, ali i reprezentativac naše zemlje za uzrast do 19 godina. Na nedavnom kvalifikacionom turniru za plasman na Evropsko prvnestvo odigrao je dve utakmice.

A nagoveštava se i ko bi mogao da mladog Šaponjića odvede u Belgiju. Menadžer mu je Nenad Jestrović, bivši golgeter kluba iz Brisela i agent Aleksandra Mitrovića. Lako je zaključiti da upravo zahvaljujući isplativom poslu sa Mitrogolom ima poverenja čelnika Anderlhta da završi i ovaj posao – piše MocartSport.

Podsetimo,  odmah posle 147. večitog derbija Partizanov trener Marko Nikolić je govorio o potencijalu Andrije Živkovića i Danila Pantića i upozorio da ne bi voleo da ovdašnje prvenstvo postane razvojna liga za mlade fudbalere… Samo nekoliko dana kasnije suočava se sa opasnošću da ostane bez fudbalera koji je bio planiran da u timu odmeni Petra Škuletitća, kada golgeter bude otišao u inostranstvo.

Šaponjić  ima još tri godine profesionalnog ugovora sa Partizanom…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter