0
Fudbal

DEMANTI NA DEMANTI: MUP Srbije otkrio ko je omogućio navijaču da upadne u prenos

Objavljeno: 21.10.14 u 20:26

Igor Mikić priveden je u Policijsku upravu za grad Beograd, zbog vređanja premijer Aleksandra Vučića u direktnom prenosu fudbalske utakmice Srbija – Albanija na Radio-televiziji Srbije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, a prenosi agencija Tanjug.

mup-srbija

U konsultaciji sa zamenikom višeg javnog tužioca, podneta je krivična prijava u redovnom postupku za nasilničko ponašanje na sportskim priredbama ili javnom skupu, navedeno je u saopštenju.

Po sopstvenoj izjavi, Mikić je priznao da je ulaznicu za VIP ložu 2 dobio od svog prijatelja, jer mu je pokojni otac bio delegat FSJ-a, fudbalski trener i savezni delegat, stoji u saopštenju.

Mikić je izjavio i da je uvek u prilici da nabavi karte za fudbalske utakmice. On je, između ostalog, rekao da se iskreno kaje zbog incidenta koji je počinio.

Izjava Igora Mikića je, navodi se u saopštenju MUP-a, svojevrsni demanti saopštenja Fudbalskog saveza Srbije, koji je istakao niko od ljudi iz nacionalnog saveza nije izdao akreditaciju osobi koja je tokom televizijskog prenosa prekinute utakmice sa Albanijom upala u otvoreni studio RTS-a i vređala premijera Vučića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter