0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BASTA USKORO NA TERENU: Srbin skratio bolovanje

Objavljeno: 21.10.14 u 22:27

Reprezentativac Srbije i fudbaler rimskog Lacija Dušan Basta odlično se oporavlja nakon povrede lista koju je zaradio pre tri nedelje i najavljuje da će se uskoro vratiti na teren.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U izjavi za Večernje novosti desni bek rimskog kluba je otkrio da su mu mnogo pomogle terapije vitaminskim injekcijama.

– Rekao mi je doktor Bajerna da ću moći da treniram za nekoliko dana, a da igram već za dve nedelje. Ne osećam bol u listu i ako sve bude kako treba, eto mene spremnog za Dansku. Prve prognoze nisu bile ohrabrujuće, pričalo se o pauzi od šest nedelja. Međutim, tretmani vitaminskim injekcijama i terapije u Minhenu bile su delotvorne i sada samo čekam dozvolu da počnem da trčim maksimalnim intenzitetom, rekao je Basta.

Selekciju Srbije u novembru očekuje kvalifikacioni meč protiv Danske i jedna prijateljska utakmica, iako još uvek nema zvanične potvrde verovatno protiv selekcije Grčke.

Basta je kratko prokomentarisao i fotografisanje sa labanskim reprezentativcima koji su takođe članovi Lacija rekavši da je to bila ideja čelnika kluba kojoj se on kao i Filip Đorđević povinovao.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter