0
Tenis

FOTO:Starsport

TEŽAK POČETAK: Ana Ivanović sa Serenom na startu turnira u Singapuru

Objavljeno: 20.10.14 u 09:19

Najbolja rangirana srpska teniserka Ana Ivanović u ponedeljak će startovati svoj nastup na završnom WTA turniru u Singapuru.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ana Ivanović odigrala je jednu od najboljih sezona u kojoj je zabeležila rekordni broj pobeda, pa se potpuno zasluženo našla na završnom turniru na kojem pravo učešća dobija osam najboljih teniserki.

Ivanovićeva će u prvom susretu igrati protiv najbolje teniserke sveta, Amerikanke Serene Vilijams. Ovaj meč je na rasporedu u ponedeljak od 13.30. Ana se, našla u „crvenoj’ grupi“ u kojoj su osim Serene još Simona Halep i Judžini Bušar, odlučile su kuglice.

– Sve tri protivnice gaje različit stil igre, tako da ću pred svaki meč morati da smišljam drugačiju taktiku i da imam drugačiji pristup. Veoma je važno da igram na maksimalnom nivou od prvog poena, od prvog gema, pošto je na najvišem nivou svaki gem važan – rekla je Ana Ivanović.

Ana je sa Serenom do sada odigrala osam susreta dobila je samo jedan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter