0
Košarka

NBA: Nedović fantastičan u porazu Golden Stejta

Objavljeno: 20.10.14 u 08:54

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa noćas su poraženi od ekipe Hjuston Roketsa u okviru priprema za start sezone 2014/15 rezultatom 83:90.

NBA: Sacramento Kings at Golden State Warriors

Međutim, srpski fanovi koji prate Golden Stejt Voriorse mogu da budu zadovoljni, pošto je reprezentativac „Orlova„, Nemanja Nedović, odigrao svoj najbolji meč u dresu ovog tima.

Novi trener ekipe iz Ouklanda, Stiv Ker, odlučio je da šasu „Evropskom Deriku Rouzu„, pruži od samog starta susreta, pa se tako Nedović našao u prvoj petorci umesto Stefa Karija.

Sjajni Nedović na parketu je proveo 22:46 minuta što mu je bilo dovoljno da upiše 16 poena uz 5 asistencija. Nedović je iz igre šutirao odličnih 6-10, a za tri poena je bio polovičan pogodivši 1-2. Takođe, bivši košarkaš Crvene zvezde je bio uspešan sa linije penala odakle je gađao 2-3.

I drugi srpski reprezentativac u taboru Golden Stejta, Ognjen Kuzmić, je dobio priliku. On je meč okončao sa solidnih sedam poena i četiri skoka na svom kontu.

Ipak, kvalitetne role naših reprezentativaca nisu bile dovoljne timu sa druge strane Golden Gejta da proknjiži još jedan predsezonski trijumf.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter