4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Čega da se stidim? Došao sam u klub kada nije imao struju ni igrače!

Objavljeno: 20.10.14 u 13:26

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović ponosan je na svoje igrače uprkos porazu u derbiju i podsetio da je klub preuzeo u njegovoj najtežoj situaciji u dugogodišnjoj istoriji.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ponosan sam na moje igrače, ekipu koja je u procesu stvaranja, mlada i neuigrana. Mi smo 55 minuta držali Partizan u šahu, a nismo ga matirali. Naš mladi Luka Jović mogao je sa 16 godina da bude junak derbija i junak jesenjeg dela šampionata. Mogao, ali nije. Ipak, ne mogu da zemerim momku koji ima tek 16 godina i koji je sjajnom kretnjom, došao u takve šanse. Prosto je neaterao saigrače da mu asistiraju, ali on na žalost nije imao mirnoću da poentira – rekao je Lalatović, a prenosi Srbija danas. 

Trener Zvezde našao se na meti kritičara nakon poraza u Humskoj, ali poručuje da je miran.

– Ja sam čist pred sobom i Bogom  i znam da radim najbolje što je moguće u ovim okolnostima. Pa, ljudi ja sam sa 36 godina došao u klub kad su svi bežali, kad niko nije imao petlju da prihvati da vodi tim u klubu koji je tad bio pred gašanjem. Dočekao me je mrak, nije bilo struje na stadionu zbog dugovanja. U takvoj situaciji, kad su otišli najbolji igrači, koji su osvojili titulu: Mrđa, Dauda, Ninković, Bajković, Kelhar, Kasalica, Milijaš i da ih ne nabrajam sve redom, a dobio zamene, bar na papiru za  50 odsto slabije, moram da budem zadovoljan. Pa bolji tim od ovog je poražen na stadionu Partizana i na kraju ipak bio šampion – istakao je Lalatović. 

On je na kraju istakao da se njegov tim neće predavati do poslednjeg kola i tvrdi da će ovaj tim dostići vrednost od 20 miliona evra.

–  Nećemo se predati do poslednjeg kola, poslednjeg zvižduka sudije u Jelen Superligi. Ali, istovremeno ćemo da razigramo i Jovića, Ristića, Avramovskog, Rajkovića, Grujića, Jovanovića... Ovaj tim koji je sad milion evra, vredeće bar 20 miliona. Čega ja onda da se tu stidim i kome da se pravdam. Kad zajedno prođemo zimske pripreme, biće to druga priča – zaključio je Nenad Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. jadna je zvezda sa ovakvim trenerom. u strucnost necu da ulazim ali covek konstantno trazi alibi, ne moze da izbaci ovog malog jovica iz usta i brani se teorijom da je sreca presudila na derbiju. sreca i mazic su presudili da ne bude 4-0 do kraja, a ne samo 1-0. drugo poluvreme igra zvezde katastrofa, mislim da pitanje pobednika nije dolazilo u pitanje nijednog trenutka. cuti i radi covece

    0
    0
    Odgovori
  2. Dosao si u klub koji je posle 6 godina postao drzavni prvak, secas se?? A i prosle godine nije u klubu bilo bolje nego ove. Strajk igraca, nema deterdzenta i sapuna a bili su drzavni prvaci..da li je tada bilo bolje a sada gore??

    0
    0
    Odgovori
  3. Slazemo se Tralalatovicu da je mlad tim,ali cinjenica je da nije isto voditi Napredak i Zvezdu.
    Postavka igre kao na utakmici Napredak-Partizan prosle godine.
    Branimo se svi a iz kontre sta uradimo uradimo.
    Drugo poluvreme Zvezda besopasna,da nije malog Rajkovica bilo bi 3-4 komada.
    I na kraju krajeva drago mi je da si indirektno priznao da ste sami krivi,da ste digli halabuku protiv Napretka da bi prikrili svoje probleme/nesposobnost.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter