5
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NE STAJU: Toni Bler lobira u UEFA da Albanci dobiju tri boda

Objavljeno: 19.10.14 u 09:11

Prekid kvalifikcionog meča za EP 2016 između Srbije i Albanije i dalje se nalazi pod lupom javnosti. Nakon brojnih, u najmanju ruku, sumnjivih informacija koje smo mogli da pročitamo sa albanske strane, iz Tirne stiže vest koja sama po sebi poziva na paljenje svih alarma.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, kako piše sportski list „Sport ekspres“, brigu o događajima iz Beograda u svoje ruke preuzeo je direktno premijer, Edi Rama. A premijer Albanije, kako piše ovaj list, odlučio je da se obrati za pomoć svom velikom prijatelju i bivšem premijeru Engleske, Toniju Bleru.

Toni Bler je dobro poznat srpskoj javnosti, budući da je upravo on 1999. godine učestvovao u donošenju odluke o bombardovanju naše zemlje. Iako se više ne nalazi na mestu predsednika vlade Englske, ovaj političar i te kako je uticajan, a on se već duži niz godina bavi lobiranjem.

– Lobistička kuća „Toni Bler i prijatelji“ zajedno s najmoćnijim lobistima iz Amerike radi sve što je u njenoj moći da Albanija dobije tri boda, a Srbija žestoku kaznu. Tri boda iz Beograda u ovom slučaju predstavljala bi simbol pobede. Albanija ima svoju tešku artiljeriju u inostranstvu, koja će učiniti mnogo da UEFA presudi u našu korist. Država koordinira borbu u ovom slučaju i ne bi trebalo sumnjati da će izboriti trijumf – piše Sport ekspres.

Na taj način, nadaju se Albanci, tri bod će gotovo sigurno otputovati za Tiranu, a u tom slučaju pobeda bi bila dvostruka: i ona u bodovnom smislu, ali i ona u cilju demonstriranja određene vrste moći.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Jebace njima mamu bas takvi i slicni njima…. Zna se ona stara ko sa djavolom tikve sadi….
    Izvodili su takvi njihovi prijatelji muslimani,talibani teroristicke napade i izvodice i dalje…. Nazalost nevin narod strada zbog budala…
    Ko sta dobro i da ocekuje od Jevreja mrtvih? Nije onaj Hitler bio blesav sto je ubijao …. Samo sto je covek prso’ pred sam kraj … Bio bi’ ovaj svet mnogo bolji da nije njih i ostalog smrada…

    0
    0
    Odgovori
  2. Majko mila dace bog da im vratimo jednog dana sve milo ya drago, a ako ovim konjusarima daju tri boda odamh da istupimo sa prvenstva pa nek igraju ovi iy srednjeg veka ova konjusarska stoka, a ova dyukeletina ima da gori u paklu8.

    0
    0
    Odgovori
  3. toni bolje ti je da se pazite dronova vi jer sad su ekstremisti videli kako da vam šalju male bombice đukeletino gorio u paklu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter