0
Fudbal

FOTO: FSS

JOŠ JEDAN MINIMALAC: Kadeti obezbedili plasman u drugu rundu kvalifikacija

Objavljeno: 19.10.14 u 22:25

Kadeti Srbije ostvarili su drugu pobedu na kvalifikacionom turniru za Evropsko prvenstvo i plasirali su se tako za drugu rundu takmičenja.

FOTO: FSS
FOTO: FSS

Kadetska reprezentacija Srbije u drugom kolu osme kvalifikacione grupe za Evropsko prvenstvo savladala je danas odgovarajuću selekciju Finske sa 1:0 (1:0). To je bila druga pobeda Srbije na turniru, koji organizuje Fudbalski savez Srbije, pošto je u prvom kolu pobedila Maltu sa 1:0. Ovom pobedom Srbija je obezbedila učešće u drugom kvalifikacionom turniru.

Na terenu Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, po lepom i sunčanom vremenu, pred oko 250 gledalaca, sudio je Sven Erik Edvardsen iz Norveške.

Strelac: Mehmedović u 40. minutu

Žuti kartoni: Mašović (Srbija), Lingman (Finska)

U drugom meču 8. grupe Holandija je pobedila Maltu sa 1:0.

Dve prvoplasirane ekipe stiču pravo učešća u elitnim kvalifikacijama.

U poslednjem 3. kolu, 22. oktobra sastaju se: Holandija – Srbija, Finska – Malta.

Srbija: Stanković, Dukić, Dinga, Stanisavljević, Šiškov, Čermelj, Todorović (od 78. min Nišić), Mehmedović, Mašović, Milić (od 55.min S. Ilić), Đokić.

Finska: Keto, Halme (od 67. Sudman), Dž. Menpa, Salmi, Sandstrom (od 69. min Jama), Kairinen, J. Menpa, Ilatupa, Lapiten (od 55. min Alanko), Soisalo, Lingman.

Pobedom protiv čvrstih i disciplinovanih vršnjaka iz Finske Srbija je uspela da se plasira u drugi krug takmičenja. Bila je to oštra, taktički dobra utakmice sa obe strane. Mladi „Beli orlovi“ su se bolje snašli i zahvaljujući umešnosti Mehmedovića ostvarili značajnu pobedu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter