0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

ITUDIS O TEU: Sazreo je, ali Evroliga je maraton, a Mundobasket sprint

Objavljeno: 19.10.14 u 16:22

Teo hvaljen na sve strane… Trener košarkaša CSKA Dimitris Itudis rekao je da Miloš Teodosić potpuno sazreo kako bi moskovski klub doveo do titule Evrolige.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Grčki stručnjak je istakao da plejmejker reprezentacije Srbije može da se izbori sa velikim pritiskom medija, koji su prošle sezone često kritikovali njegove partije.

– Utakmica protiv Albe je bila pravi pokazatelj i tako moramo da igramo cele sezone. Miloš je u zrelim godinama i stalno pričam sa njim, ne samo o košarci. On je jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi i sjajno je odigrao Svetsko prvenstvo. Ipak, mora da zna da je Evroliga maraton, a šampionat sveta sprint. Mislim da imamo dobre šanse ove sezone da ispravimo neke greške iz prošlosti – rekao je Itudis, a prenosi Eurohups.

Teodosić je na Svetskom prvenstvu u Španiji izabran u idealnu petorku šampionata, gde je prosečno beležio 13,6 poena, 4,4 asistencije i 2,1 skok.

CSKA je šest puta bio prvak Evrope, a poslednju titulu je osvojio 2008. godine u Madridu, gde se i igra ovogodišnji fajnal-for.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter