0
AdmiralBet ABA Liga

ABA: Novi poraz Metalca

Objavljeno: 19.10.14 u 20:45

Valjevski Metalac ni posle četiri odigrana kola ne zna za pobedu u ABA ligi pošto je večeras poražen u Zagrebu od Cedevite sa 79:66 (17:17, 25:19, 17:18, 20:12).

aba-liga

Ekipa Vladimira Đokića je do sredine druge četvrtine držala meč u egalu, a onda je domaći tim mini serijama uspeo da dođe do viška od devet poena pa je tu razliku uz manje korekcije držao gotovo sve vreme do kraja utakmice.

Najbolji u pobedničkom timu bio je iskusni Miro Bilan sa 16 poena, a pored nejga dvocifreni su bili Delaš sa 11 i Pilepić sa 10 poena. U ekipi Metalca blistao je Marko Jevtović sa 21 poenom, ali nije imao pravu podršku od saigrača.

Opravdanje za četiri uzastopna meča Valjevaca moglo bi da se pronađe u činjenici da su sva četiri odigrali na gostujućim terenima, a loša vest za njioh je da će i u naredne dve utakmice igrati van svog grada dok dvorana u Valjevu ne bude renovirana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter