1
Evrokupovi

FOTO: UEFA

UEFA UPOZORAVA PARTIZAN: Na meču protiv Bešiktaša ne sme da bude incidenata

Objavljeno: 18.10.14 u 00:11

Navijači istanbulskog Bešiktaša su već nakon utakmice Srbija – Albanija najavili da će i oni uraditi nešto slično na gostovanju u Beogradu kada njihov tim u četvrtak bude igrao protiv Partizana u meču 3. kola Lige Evrope.

uefa-logo-nebo

Očigledno je da su u UEFA ozbiljno shvatili ovu pretnju pa su kako bi predupredili neželjene scene poslali pisma na adrese dva kluba, Partizana i Bešiktaša.

U pismu se između ostalog kaže da igrači i navijači ne bi smeli da nasedaju na provokacije ukoliko ih bude sa druge strane kako ne bi došlo do incidenata, a od Partizana kao domaćina se očekuje da bezbedonosne mere budu na željenom nivou.

Da li će se Turci usuditi da urade nešto slično odnosno da li će i oni pokušati da razviju neku krpu na tribinama stadiona u Humskoj saznaćemo u četvrtak kada je na programu duel dve ekipe.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. ma šta vredi kad stoka od navijača prave incidente a trebalo bi nas izbaciti jedno 5 godina da se ladimo panek igramo beton srpsku ligu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter