3
AdmiralBet ABA Liga

MAČVAN RAZMIŠLJA SRCEM: Sad mogu da priuštim da igram iz ljubavi

Objavljeno: 18.10.14 u 11:57

Novi-stari igrač Partizana, Milan Mačvan, izjavio je da se sada nalazi u znatno boljoj finasijskoj situaciji te može sebi da priušti luksuz da igra za crno-bele ne hajući za platu.

Macvan

– Osećam se baš dobro i uvek je lepo vratiti se kući. Mislim da je ovo pravi potez za mene i za klub. S obzirom na to da sam imao dve turbulentne sezone u Galatasaraju, želeo bih da se vratim na kolosek, jer nisam igrao na nivou na kom mogu. Voleo bih da se ponovi sezona kada sam prvi put došao u Partizan – izjavio je za „Žurnal“ Mačvan.

Povratnik u tabor crno-belog tima kaže da se sa trenerom Duškom Vujoševićem dogovorio o svemu u rekordnom roku.

– Postojala je priča o otvorenom ugovoru, ali smo se dogovorili za manje od pola sata. Ostaću ovde do kraja sezone, jer neću da ponavljam grešku koju sam napravio kada sam u Makabi otišao na polusezoni. Partizan je isuviše veliki klub da bi se potpisivali otvoreni ugovori i odlazilo na pola sezone – rekao je Mačvan.

Nije tajna da ekipa Partizana duguje novac Milanu Mačvanu, međutim ovaj momak velikog srca nije mnogo mario za to:

– Mogu sebi da priuštim taj gušt da igram iz ljubavi za Partizan. Imao sam dve godine odličnog ugovora i sada je moja finansijska situacija takva da neću mnogo izgubiti ako ne budem naplatio ili budem odigrao ovu sezonu onako kako ću da je odigram. Meni je čast i uvek će mi biti čast da budem deo Partizana. Vratio sam se zbog uživanja na terenu, a to mi je u ovom trenutku najbitnije“, rekao je Mačvan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter