1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN REPREZENTATIVAC ZA HOTSPORT: Imam katastrofalan skor u derbiju, ali to nije važno jer verujem u pobedu

Objavljeno: 17.10.14 u 10:58

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević tek što je sa mladom reprezentacijom Srbije izborio plasman na EP, kroz baraž utakmice sa Španijom, već je okrenut novoj utakmici, večitom derbiju koji se igra sutra.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On je prošao sve selekcije u omladinskoj školi Crvene zvezde,a zanimljivo je da za toliko godina generacija 1992.u kojoj su sa njim bili  Đorđe Despotović i Filip Đuričić nijednom nije dobila komšije.

– Imam katastrofalan skor protiv Partizana iz mlađih kategorija, samo poraze i remije, nijednu pobedu! Ali to sada nema nekog posebnog značaja, jer svi u timu smo veoma skoncentrisani na utakmicu i očekujemo pobedu. Tremu nemam, ne plašimo se nikoga – kazao je Kovačević za naš portal.

On ističe da su crno-beli favoriti i objašnjava zašto.

– Ulogu favorita prepuštamo njima, jer igraju na svom terenu. Ja očekujem da mi svoju igru nametnemo od početka utakmice i da svaki naš igrač pruži i 200%svojih mogućnosti ako treba. Tačan rezultat nikada ne može da se prognozira, ali ja verujem da mi možemo da ih dobijemo! – smatra Kovačević.

Borbeni fudbaler crveno-belih dodaje da je njegovom klubu svaka pobeda bitna.

– Bitno nam je da zabeležimo pobedu u derbiju i zbog plasmana na tabeli, jer svaka pobeda je korak bliže ka našem glavnom cilju, a to je titula! Mada svi znamo da se titula osvaja na i takozvanim malim utakmicama, svakako da pobeda u derbiju ima posebnu draž.

Za kraj vezista Zvezde je dodao:

– Očekujem da nas naši navijači kao i uvek podrže u što većem broju, oni su naš dvanaesti igrač – podvukao je Kovačević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter