4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU POJAČANJA: Nikolić najavljuje povratak bivšeg kapitena u Humsku

Objavljeno: 17.10.14 u 11:18

Šef crno-bele struke, Marko Nikolić, izjavio je da veoma ceni i poštuje ono što na terenu donosi bivši kapiten Partizana, Stefan Babović.

FOTO: STARSSPORT
FOTO: STARSSPORT

Ekipa Crvene zvezde nedavno je ukrstila koplja u okviru Jelen Superlige Srbije sa igračima Voždovca, a među 11 „Zmajeva“ bio je i bivši kapiten Partizana, Stefan Babović.

Ovaj fudbaler je na Marakani izgledao poput Andree Pirla, lopta je bila sigurna u njegovim nogama, i mada se ovaj igrač, dok je svojevremeno u dva mandata boravio u Humskoj, nalazio na tapetu navijača, trener Marko Nikolić je veliki fan njegove igre.

I ne samo to. Šef struke Partizana ne krije da bi ga rado na zimu ponovo vratio u Partizan, što i najavljuje. On je na pitanja čitalaca Sportskog žurnala „šta mislite o Stefanu Baboviću“ kratko odgovorio:

– Sve najbolje. Nadam se da postoji mogućnost da ga angažujemo na zimu – kazao je Marko Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Neeeeeeeee pa sta je vama ljudi,koliko ce njegov tatica dati opet para upravi da bi mu sincic bio vise u medijima,decko je teska vezara!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisam bio njegov fan, ali u poređenju sa ovima koji sada igraju u klubu, on jeste za veliku većinu Pirlo… Može samo da pomogne. Teško da možemo gore…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter