0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

OPTIMISTIČNI ŠKULETIĆ: Ubedljivo ćemo slaviti

Objavljeno: 17.10.14 u 21:16

Petar Škuletić je trenutno među najboljim pojedincima u timu Partizana, a dobre partije na početku sezone doprinele su njegovom optimizmu pošto najavljuje ubedljiv trijumf crno-belih u sutrašnjem 147. „večitom derbiju“.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ubojiti napadač u izjavi za Novosti je između ostalog prihvatio ulogu favorita, ali je dodao da bi to trebalo da se dokaže na terenu.

– Jeste, favoriti smo i moramo to da dokažemo na terenu. Crvena zvezda ima dobar tim i ove godine, ali svakako slabiji u odnosu na prethodnu sezonu, jer je i te kako primetno koliko su za njihovu igru značili Milijaš, Ninković i Mrđa. Uveren sam da je kvalitet na našoj strani i nadam se da ćemo to dokazati na našem terenu, možda čak i ubedljivo slaviti, kazao je Škuletić.

Fudbaler Partizana nije propustio priliku ni da pohvali mladog golmana Crvene zvezde Predraga Rajkovića, ali je takođe rekao da nikada ne razmišlja o protivničkom čuvaru mreže. Škuletić je pozvao navijače crno-belih da sutra u velikom broju dođu na stadion, a otkrio je i da sanja o pobeničkom golu koji bi proslavio zajedno sa najvatrenijim pristalicama.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde na programu je u subotu od 19 časova i biće odigrana na stadionu u Humskoj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter