0
Košarka

NEDOVIĆ i KUZMIĆ SOLIDNI: Ubacili po 9 i 10 poena za trijumf Voriorsa nad Denverom

Objavljeno: 17.10.14 u 09:02

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa noćas su pobedili ekipu Denver Nagetsa rezultatom 104:101 u okviru pripremnih mečeva za start nove sezone.

NBA: Sacramento Kings at Golden State Warriors

Srpski reprezentativci u taboru „Ratnika„, Nemanja Nedović i Ognjen Kuzmić, upisali su sasvim solidne partije na ovom meču.

Momak koji je na kampu u Trevizu zaradio nadimak „Evropski Derik Rouz„, Nemanja Nedović, meč je okončao sa 9 poena na svom kontu.

On je na parketu proveo 18:33 minuta što mu je bilo dovoljno da upiše i 3 ukradene lopte, što je najviše od svih igrača Golden Stejta, ali i 2 skoka, 1 asistenciju i čak 4 izgubljene lopte.

Nedović je iz igre šutirao odličnih 50% pošto je pogodio tri od svojih šest pokušaja. Van linije 7,24 uzeo je jedan šut, ali nije uspeo da ga realizuje, dok je sa penala šutirao 3-5.

Sa druge strane, Ognjen Kuzmić se našao u startnoj petorci novog trenera Stiva Kera. Meč je okončao sa 10 poena, 4 skoka uz šut iz igre 5-6.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter